Vedligeholdelse & Tilstandsrapport

 

Vedligeholdelse & renovering af ejendommen, som du bor I, er en af de mange vigtige opgaver, som du som beboer eller bestyrelsesmedlem løbende skal tage stilling til.

I det daglige er opgaverne som oftest mindre og kan klares ved at tage kontakt til jeres lokale tømrer – elektriker eller murer, men i visse tilfælde skal der tages stilling til maling/udskiftning af vinduer – renovering af facaden – renovering af for & bagtrapper eller udskiftning af ejendommens tag. Også vedligeholdelse af ejendommens varmeforsyning inklusive vandrør samt faldstammer er vigtige focusområder, som man hele tiden skal have et vågent øje på, da det kan koste mange penge at vedligeholde et ellers udslidt system.

Ovennævnte opgaver har normalt et omfang, hvor bestyrelsens normale ekspertise ikke er tilstrækkelig, og her er det vigtigt, at der etableres et samarbejde mellem foreningens bestyrelse – administrator og et firma, som kan klare større byggesager.

I Vestegnens Boligadministration har vi et godt og tillidsfuldt samarbejde med A4 Arkitekter & Ingeniører, som blandt andet udarbejder tilstandsrapporter & vedligeholdelsesplaner.

Vedligeholdelsesplaner er fra 1. januar 2006 obligatoriske for ejerforeninger og skal fremlægges på den årlige generalforsamling til godkendelse, men også i alle andre ejendomme er det vigtigt at have et overblik over ejendommens tilstand fra kælder til tag.

Vestegnens Boligadministration påtager sig i samarbejde med A4 Arkitekter & Ingeniører styringen af vedligeholdelses & renoveringsopgaver, men ønsker I at benytte at andet ingeniørfirma eller selv at stå for udbud af arbejdet, bidrager vi med den administrative support, som er nødvendig.

 

 

Go to top