Skønt feriehus på Island

Info om huset: 

Stueetage arealet er på ca. 42 m2, 1.sal ca, 8 m2.

Husk at medbringe: 
Køkkenrulle, toiletpapir, 2 viskestykker, 2 karklude, 2 håndklæder, dynebetræk, pudebetræk & lagner, div. spil & underholdning.

Huset indeholder:
Microovn, kaffemaskine, el keddel, køleskab, 2 kogeplader samt almindeligt køkkenudstyr, bestik & tallerkener.
Der er 2 enkeltsenge på 1.sal, i stuen en sofa til et barn. Der er i alt 5 madrasser, 5 dyner, 5 puder & 2 vattæpper. Der er radio & tv, en spisekrog med 4 stole. Affald skal afleveres på containerpladsen tæt ved. Denne kan findes som favorit i bilens gps.

Omkring huset er der en stor terrasse på ca. 40 m2, med tilhørende udebord, 6 stole samt en gasgrill.
El stik er som i Danmark og opvarmning sker ved div. el-radiatorer. El forbrug afregnes med 2 kroner pr. kWh. Måleren findes på nordgavlen, her skal der også tændes for vandet. I brønden forefindes en fane der åbnes med uret når du ankommer og lukkes mod uret når du tager afsted igen. Brug træpinden som står ved gavlen til at åbne/lukke for vandet.

Bilen er en Hyundai H1 med plads til 6 personer, den kører på 95 Oktan, Der er kun ansvarsforsikring på bilen, så kør forsigtigt. Der er GPS i bilen, og sommerhuset er indkodet.
Bilen hentes hos advokat Skuli Fjeldsted tlf: 00254 896 8556, i Hafnarfjordur på adressen Hverfisgata 14, 220 Hafnarfjordur. ( Taxa fra lufthavnen koster ca. 250kr. )
Skuli's betaling for at udlevere bilen og tage imod den igen er 1 karton rød Marlboro cigaretter ( køb i Kastrup Lufthavn ). Bilen vil være fyldt med benzin ved afhentning, den skal fyldes op inden aflevering.

Klik her for at se et kort over Island med sommerhuset's placering

 

 

 

 

 

Go to top